Tempo i Brodalen

En liten butik i orten Brodalen i Lysekils kommun.
Vi har allt från det vanliga man behöver i matväg hela vägen till klätterutrustning för fritid.

Öppettider

Vardagar 8-20
Lördag 9-20
Söndag 10-20

Erbjudanden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ex est, tincidunt tempus hendrerit quis, aliquet sit amet justo. Etiam sit amet viverra diam. Donec imperdiet tincidunt nunc quis vulputate. Ut tincidunt quam quis felis congue sodales. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Släpkärror

Idag har vi 5 olika modeller av släpkärror för uthyrning. Man kan hyra 0-4 timmar eller ett dygn.

Klättring

Broområdet är välkänt i klättervärden, det upptäckte vi snabbt när vi öppnade butiken. Vi var med när boken ”Klättring i Bohuslän” av Hanna och Petter Restorp släpptes 2015. Vi hade veckan innan boken släpptes en kölista på 42 böcker! Det blev starten till vårt nuvarande sortiment riktat mot klättrare.

Idag har vi även Nils-Ragnar ”Bobo” Gustavssons båda böcker om klättring samt Gryts ”Bouldering i Bohusläns” bok i ordinarie sortiment.

vi köper vi in från High Sport i Kungälv. Där försöker vi också lyssna av efterfrågan men även hänga med i nyheter. Vi har även två storlekar på bouldermattor/crash pads som vi hyr ut för de som vill prova på eller inte har någon med sig.

På vår anslagstavla kan man hitta lite kurser och annonser från lokala instruktörer/företag.

Hitta hit

Tempo Brodalen, Brobergsvägen 3, 454 94 Brastad

Sortiment

Vi arbetar tillsammans med Axfood, som är vår huvudleverantör. Så vi har samma varumärke som Hemköp och Willys. Tex Garant och Eldorado. Vi ingår i Tempokedjan och försöker följa deras sortiment och vårt gemensamma kampanjblad

Vi är väldigt stolta även Garantsortimentet som vi anser är ett kvalitetsvarumärke, som vi fått mycket beröm för bland våra kunder. Vi försöker vara lyhörda och tar gärna emot önskemål om något saknas vårt sortiment.

Vår Frukt och Grönt avdelning är alldeles för liten, men det är också stora utmaningar att kunna tillhanda ha det önskvärda sortiment vi vill ha. Det är framförallt svårt att få tillräckligt bra snurr på de ekologiska produkterna vilket gör att sortimentet varierar mycket pga årstiderna.

Butikens historia

Den 18 november 1946 köpte Brastads konsumentförening ett 2050 m² stort jordområde för 3 kronor/m² av gårdarna Broberg Nordgård och Broberg Mellangård. Det var sedan här man byggde det hus som är idag är delar av vår butik.

Vi öppnade butiken 2014 efter att vi drivit en Café- och Kiosk-verksamhet under 2012–2013. Tidigare var det en Coop Nära som man lade ner hösten 2010.